Hur tänker människor?

Ibland när man sitter på jobbet så kan tankar ofta slå en, eftersom man har mycket tid att tänka på ibland, fast man har mycket att göra. Men när man ser alla varor susa förbi en, så visst hinner man tänka då? Man har ju ingen direkt att prata med, Ett hej Sedan summan & tack så mycket. Finns de kunderna som är väldigt trevliga som pratar med en, andra vill bara veta om alla rabatterna. Eller så tänker ja, shiit vad hadde nu limen för plu kod? Eh så börjar man kolla i lathunden. ( listan som hänger vid kassan där alla koder står ) Då är ju kunder så roliga & säger Dem kostar 5,95 kr styck. Okeej tänker jag! Och vad faaan hjälper det mig. Då ser jag koden som ja väger den på 64048 är koden för lime.
Så allt som vägs i en kassa har olika koder, som man ska kunna i huvudet. Så när man sitter där är det inte bara att dra förbi allt. Men även om det skulle vara så att vi skulle slå in priserna för sig? Hur i helvete skulle vi kunna alla olika priser för alla dem varorna? Ibland blir man knäpp!

Bara en jävla säck med kol är koden ; 64091 & bricketter är 64090 .
Tänk alla grönsaker, alla frukter ska vägas & har sådana koder. Det är inte klokt.
& Alla säger, Du sitter bara i kassan!
Men när man sitter nu BARA i kassan, så är det DU som får alla utskällning om varorna inte går rätt in, eller varför brödet nu inte var där ute, eller man ska nu veta allt som finns i butiken eftersom du ser ju det varje dag! Men bara för det så vet man inte vart allt är ute på avdelningarna. Dem tror att man vet allt, hur allt fungerar. Man är helt enkelt en jävla all vetare.
Så att sitta i BARA kassan, det är fan inte ett bara. Har man aldrig gjort det innan. Så vet man inte. Jag trodde det var ett pissimissisippi jobb. Men fan i helvete heller. 5 ton varor passerar i bara din kassa, hur mycket lyfter man då inte? När nu alla människor gillar att bygga berg?

Ibland blir jag så trött, på alla som tror sig veta allt ! vart jobbar alla människor som inte har lite vett i hjärnan, som inte vet hur det fungerar på en arbetsplats, som inte fattar att man inte är mer än en människa. Vart är ni uppgrävda i från?



Kommentarer
Postat av: Jullelin

Människor kan vara knepiga... :/ Inte lätt för dig att veta allt ju.

2008-09-04 @ 12:28:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0